Fifa 13. І нам знову не судилося...

Привіт, сьогодні вечір 26 вересня, а завтра 27 вересня, і це чудово.

Ах да, це ще не все, завтра 27 вересня, а це значить що завтра дата релізу у світі віртуальному і реальному відомого відеосимулятора футболу FIFA 13. Як завжди є якісь покращення геймплею, є якісь нові цікавинки, тому говорити про це немає сенсу, тим паче що зовсім скоро ви самі переконаєтесь у цьому, і зможе для себе оцінити всі недоліки та перваги нової гри.

Так що зараз не про це. Про дещо інше, важливіше. Коли я читав статтю у Вікіпедії про нову ФІФА, я звичайно не оминув список команд, стадіонів, збірних які будуть включені цього року. І я черговий раз дуже сильно розчарувався коли не зміг знайти серед купи великих, страшних, зовсім не гарних прапорів одного маленького прекрасно прапорця жовто-блакитного кольору. Цього разу України немає навіть у списку збірних, не те що ліг. І моє розчарування навіть перйшло у розпач, коли я побачив у списку представлених Саудівсько Аравійську Футбольну Прем'єр Лігу, та Збірну Індії з футболу. Їхні команди безумовно дуже сильні, ніхто не суперечить, але чому немає України? Я не розумію чому! Чому Канадці не можуть зробити Українську Прем'єр Лігу у своє кляте ФІФА? Адже саме у Канаді найбільша діаспора Українців! Якими правилами комерції вони користуються? Хоча я впевнений, що їм самим цікаво грати Аравійськими чи Індійськими командами рівно настільки, наскільки ветеранові війни слухати DJ FM. Щось тут нечисто! Хоч би вже якийсь стадіон український добавили, Янукович так старався, гроші в них вкладав…

4 коментарі

Ігор Гамаль
Хоча я впевнений, що їм самим цікаво грати Аравійськими чи Індійськими командами рівно настільки, наскільки ветеранові війни слухати DJ FM. Щось тут нечисто.

Що саме Вас бентежить?
Скільки українців придбає ліцензійну копію FIFA13, а скільки завантажить безкоштовно хакнуту версію з торентів?
Думаю, придбають сотні, а завантажать сотні тисяч.

Чим ринок Саудівської Аравії кращий ніж український ринок? Та найперше тим, що там придбають в тисячі разів більше ліцензій ніж в Україні.

Хоч я і патріот, але це якраз той приклад, де українцям варто пошукати проблеми в собі…
Назар Пресліцький
Так, ви звісно праві тут, Але у Росії з цим ділом набагато гірше. Тай я не впевнений що в Сауд. Аравії чи Болівії куплять більше ліцензій ніж в україні. Тому і кажу що щось тут нечисто. От я наприклад буду в найблищі часи йти в магазин за диском, і багато хто з моїх друзів також…
Олег Тудан
тю, позже разрабатывается патч да и все. Я гоняю в FIFA 10 за Буковину благодаря сторонним разработчикам, уже даже Керчу продал во второй испанский дивизион.

А вообще если на то пошло, в Fifa 13 ничего нового, кроме диких требований к железу, первенство давно уже у PES.
Назар Пресліцький
патч патчем, а ліцензійно всердно хотілось би. Все ж таки престиж країни
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте